Retourprocedure

Innocam heeft graag tevreden klanten. Mocht er onverhoopt iets misgaan, tijdens het bestelproces of in het gebruik, dan horen wij graag persoonlijk wat het probleem is. Eventueel kunnen wij direct een juiste oplossing aanbieden of via ons RMA-procedure netjes het product repareren/vervangen. Wij vragen u om telefonisch contact met ons op te nemen.

0172 - 61 20 50RMA stap 1: test

Nadat u ons heeft gebeld, doorlopen we gezamelijk een test-procedure door. Soms is een probleem namelijk technisch op te lossen. Onze apparatuur heeft veel instel-mogelijkheden en vaak zit de oplossing hierin. Mocht het product daarna als defect worden gediagnosticeerd, dan krijgt u van ons een RMA-formulier (per e-mail) en kunt u het defecte artikel retourneren naar het ons adres (zie onder, verzendkosten en -risico voor koper). De duur van de RMA-procedure is minstens 5 werkdagen, afhankelijk van de klacht, voorraadstatus en dergelijke.

RMA stap 2: geld terug

Innocam houdt zich aan de wettelijke bedenktermijn van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van reden(-en) het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Bij het retourneren van het product stuurt u het naar het onderstaande retouradres onder vermelding van uw factuurnummer (verzendkosten en -risico voor koper). Wij nemen dan contact met u op en de aanschafwaarde (evt. verminderd met mogelijke beschadigingen) terug op uw opgegeven (IBAN-)bankrekeningnummer storten. U ontvangt het bedrag gemiddeld na 5 werkdagen (max. 14 kalenderdagen) retour.

Foutieve levering

Innocam doet haar uiterste best om alle verzendingen netjes en volledig uit te voeren. Maar het blijft mensenwerk. Dus het kan een keer voorkomen dat wij u een verkeerd product leveren, of dat de pakketdienst een fout begaat. In deze gevallen zal Innocam de gemaakte retourkosten volledig vergoeden en het juiste product zo snel mogelijk kosteloos nazenden.

Neem contact op

Heeft u overige vragen, belt u ons dan onder kantoortijden:
Telefoon: +31 172 612 050 (ma-vr 9:00-17:00 uur)

Onze Adressen

Postadres

Innocam
Smidskade 19
2461 TR, Ter Aar

Retour- / Afhaaladres

Innocam
Smidskade 19
2461 TR, Ter Aar