Betaalmethodes

iDEAL

Met iDEAL kunt u veilig, gemakkelijk en gratis uw online aankopen afrekenen. U rekent af in via uw eigen vertrouwde bank. Internetbankiers kunnen direct gebruik maken van iDEAL, zonder zich daarvoor aan te hoeven melden. Kijk voor meer informatie op iDEAL.nl.

Paypal

Bij Paypal kunt u veilig en direct betalen met uw creditcard of Paypal-saldo, zonder uw bankgegevens op te geven. Paypal biedt tevens een kopersbescherming. Innocam is genoodzaakt de betaaltoeslag voor Paypal (2,5%) door te berekenen. Lees meer op Paypal.nl

Creditcard

Betaal veilig en snel met uw Visa of MasterCard. Voor Creditcard betalingen hanteren wij een betaaltoeslag van 2%.

Vooruitbetalingen per bank

Indien u in het bezit bent van een Geldig EU BTW-nummer, kunt u dit tijdens het betaalproces invullen. De betaling geschiedt dan zonder BTW (0%). U kunt het bedrag per bankoverschrijving overmaken naar:
IBAN: NL58INGB0005171404
BIC: INGBNL2A
Banknaam: ING Bank N.V.

BanContact Mister Cash

BanContact / Mister Cash is de Belgishe betaalmethode (gelijk aan iDEAL) die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen. Lees meer op Bancontact.com

Rembours

U betaalt rechtstreeks aan de bezorger van DHL of PostNL op het moment dat u het pakket ontvangt. Zorg ervoor dat u het gehele bedrag, contant in huis heeft. Treft de bezorger u niet opo het afleveradres, of heeft u het gehele bedrag niet bij de hand, dan krijgt u een afhaalbericht. Het pakket wordt dan voor u klaargelegd op een nabijgelegen postkantoor. Het pakket is daar nog 14 kalenderdagen op te halen. Op het postkantoor kunt u vrijwel altijd ook pinnen voor uw het voldoen van uw bestelling. Rembours bestellingen kosten € 17,-.

Bankafschrift

Alle aankopen verlopen via Icepay. Zij gebruiken een goede beveiligde betaal-omgeving. Op uw bankafschrift staat er dan ook 'Icepay BV' of 'Stichting Escrow Icepay' naast het ordernummer. Icepay handelt enkel de betaling af en heeft geen invloed op de levering of de werking van het bestelde product.